Nicole Tubee

none

Eigenaresse van Ben ik dat

Ik ben Nicole Tubée, eigenaresse van praktijk Ben ik Dat Personal Coaching. Al mijn hele leven ben ik bezig met mezelf te ontwikkelen en via diverse wegen ben ik dan ook gekomen tot waar ik nu ben. Met mijn baan ondersteun ik bedrijven die vastlopen en help ik hen tot inzichten te laten komen van wat er binnen het bedrijf speelt. Dit doe ik met een organisatie-opstelling. Hiermee krijg je op een snelle en eenvoudige manier te zien waar de pijnpunten en de "struggles" zitten binnen het bedrijf.

Ik onderzoek samen met bedrijven de antwoorden op de volgende vragen: waarom loopt het in de organisatie niet zoals ik wens?, waarom is er zulk hoog ziekteverzuim?, waarom loopt het stroef tussen collega’s?, de resultaten zijn niet naar wens, hoe komt dit?, het loopt stroef tussen afdelingen; wat kan ik eraan doen?, welke koers gaan we varen?

Daarnaast ben ik erg geïnteresseerd in mensen. Hierbij denk ik graag na over aspecten als; wat beweegt ze en waarom doen ze wat ze doen?, waar lopen ze tegen aan en waarom overkomt hen vaak steeds hetzelfde? Als personal coach help ik anderen om hier duidelijkheid in te krijgen, om zo samen tot een mooie en fijne weg te komen die bij hen past en goed voor hen voelt. Dat ze daarna kunnen zeggen: DAT BEN IK!